Om oss

Vi stöttar dig genom hela processen. Det är en härlig utmaning att få förverkliga din idé och skapa levande och hållbar kommunikation.

Tryckservice har över 25 års erfarenhet av grafisk produktion. En verksamhet som under de senaste åren genomgått stora förändringar. Dels vad som trycks och hur det trycks, men framför allt vad gäller nya möjligheter som modern teknik ger.

Parallellt med det klassiska offsettryckets stora produktioner av kataloger, tidningar och böcker finns det idag möjlighet att styra kommunikation till en specifik mottagare och göra det personligt i både små och stora upplagor. Kanske vill du att ditt budskap ska verka i flera olika medier. Att låta pappersvärlden prata med den digitala förstärker effekten av din kommunikation.

Vi älskar den här utvecklingen och utmaningen. Att kombinera det klassiska tryckeriets kvalitet med den digitala utvecklingens flexibilitet. Det ger oss möjlighet att ge din kommunikation liv på rätt sätt. Som sagt, vi är det sista steget i din produktion. Du ska känna trygghet när du lämnar din produktion i våra händer. Och stolt glädje när du får tillbaka resultatet.

Ansvarsfull grafisk produktion för framtiden

På Tryckservice arbetar vi kontinuerligt för att minska vår miljöpåverkan. Kunskapen hos våra medarbetare är det som gör störst skillnad. Alla förbättringar som minskar vårt miljöavtryck införs och blir rutin. Genom att vara certifierade enligt både ISO 14001 och Svanen mäter vi oss mot två oberoende kontroller. Vi hjälper dig till smarta val. Dels vad gäller material men framför allt genom att vara lyhörda för vilken effekt du är ute efter.

Vi hjälper dig med dina val!

Vi samspelar och är ett komplement till den digitala världen. Kontakta gärna oss för att få tillgång till våra erbjudande.

Vi hjälper dig med dina val!

Vi samspelar och är ett komplement till den digitala världen. Kontakta gärna oss för att få tillgång till våra erbjudande.