Reklam & Kampanj

Den digitala kommunikationen växer snabbt men tryckt material är fortfarande viktigt.

Kundtidningar, kataloger, informationsblad, böcker och manualer. Att bläddra är lockande. Och det är värt att tänka en extra gång på detaljerna.Papperskvalitet, effektfullt papper, lackering och annan efterbehandling för praktisk användning.

Känslan i fingrarna ska förstärka det intryck som ögat får av ditt innehåll.
Med det digitala trycket och modern teknik kan vi göra din kommunikation större genom att skicka ut innehållet i flera kanaler. Crossmediakampanjer som sprider budskapet via tryckt kommunikation, E-post och SMS får större effekt.
Med en mjuk personalisering av budskapet känner mottagaren sig utvald och sedd.

Broschyrer

Broschyren är ett av de mest traditionella sätten att paktera en presentation, årsredovisning, manual, katalog eller kundtidning. En broschyr är tryckt på minst två A4/A3 ark som falsas och häftas i ryggen, vilket ger ett sidantal som är delbart med fyra.

Genom våra digitalpressar kan vi trycka snyggt, snabbt och kostnadseffektivt i mindre upplagor. Slipp onödiga lagerkostnader och broschyr med inaktuell information.

Foldrar

Ett enkelt och lättöverskådligt presentationsmaterial som kan användas i många sammanhang. En folder är ett blad som viks (falsas) en eller flera gånger. En falsning ger fyra sidor, två falsningar ger sex sidor sidor osv. Tänk alltid en extra gång på formatet. Det spelar stor roll för känslan som förmedlas.

Blad

Produktblad, säljblad, DR, informationsblad eller inbjudningar i olika format. Användningsområdena för ett blad är många och vi hjälper dig med en smart och effektfull lösning. Med anpassad storlek och annorlunda papper eller på ett enkelt A4. Valet gör vi tillsammans efter önskad effekt.

Efterbehandling

Efterbehandling ger produkten sin slutgiltiga finish och är mycket viktig för helhetsintrycket. Efterbehandling av digitaltryck kan dels handla om att vika (falsa), sortera och binda ihop på olika sätt, men också om att öka hållbarheten genom att laminera pappret för att tåla tuff hantering. Det omfattar även sotering, kuvertering, nedskärning, hålning, bigning m.m.

Kontakta någon ava våra projektledare så hjälper vi dig till den bästa lösningen.

Storformat

Vill du märkas i mediebruset och göra stora intryck? Vi producerar storformat på mjuka och hårda material, både för inomhus och utomhusbruk. Trä, plexi, plåt, dekalvinyl och canvas är några exempel på material. I vårt sortiment finns allt som du behöver för en intresseväckande mässnärvara. Väggar, podie, broschyrställ m.m. Utöver vår egen produktion samarbetar vi med väl utbalda leverantörer – allt för maximal flexibilitet och kapacitet.

Crossmedia

Kund eller personalinformation kan vara antingen digital eller fysisk. Den fysiska kan bestå av allt från enkla blad till omfattande tidningar. Den digitala är ofta ett designat e-postutskick i HTML-format, men kan även handla om SMS eller QR-koder. Tryckservice hanterar båda parallellt och du som avsändare får möjlighet till maximalt genomslag. Vi hjälper Dig med utformning som passar parallell publicering, tryckning opch distribution.

Vi hjälper dig med dina val!

Vi samspelar och är ett komplement till den digitala världen. Kontakta gärna oss för att få tillgång till våra erbjudande.

Vi hjälper dig med dina val!

Vi samspelar och är ett komplement till den digitala världen. Kontakta gärna oss för att få tillgång till våra erbjudande.