LADDA UPP MATERIAL

omTryckservice

När du vill låna någons uppmärksamhet

Vi är sista steget i din produktion. En härlig utmaning – att få förverkliga din idé och skapa levande kommunikation.

Tryckservice har över 25 års erfarenhet av grafisk produktion. En verksamhet som under de senaste åren genomgått stora förändringar. Dels vad som trycks och hur det trycks, men framför allt vad gäller nya möjligheter som modern teknik ger.

Parallellt med det klassiska offsettryckets stora produktioner av kataloger, tidningar och böcker finns det idag möjlighet att styra kommunikation till en specifik mottagare och göra det personligt i både små och stora upplagor.

Kanske vill du att ditt budskap ska verka i flera olika medier. Att låta pappersvärlden prata med den digitala förstärker effekten av din kommunikation.

Vi älskar den här utvecklingen och utmaningen. Att kombinera det klassiska tryckeriets kvalitet med den digitala utvecklingens flexibilitet. Det ger oss möjlighet att ge din kommunikation liv på rätt sätt.

Som sagt, vi är det sista steget i din produktion. Du ska känna trygghet när du lämnar din produktion i våra händer. Och stolt glädje när du får tillbaka resultatet.

Ansvarsfull grafisk produktion för framtiden

På Tryckservice arbetar vi kontinuerligt för att minska vår miljöpåverkan.Kunskapen hos våra medarbetare är det som gör störst skillnad. Alla förbättringar som minskar vårt miljöavtryck införs och blir rutin. Genom att vara certifierade enligt både ISO 14001 och Svanen mäter vi oss mot två oberoende kontroller.

Vi hjälper dig till smarta val. Dels vad gäller
material men framför allt genom att vara
lyhörda för vilken effekt du är ute efter.bv_certification_iso14001 miljomarkt

Tryckservice Miljöpolicy

En kontakt för full service från hela Tryckservice

Det ska vara enkelt för dig att jobba med Tryckservice. Därför är vår filosofi att du som kund har En kontakt för att få tillgång till hela vårt erbjudande. Vi vet att det uppskattas. Det är enkelt och tryggt för dig som kund att ha en kunnig kontaktperson som med bred kompetens hjälper dig till rätt val. Och bakom din kontakt står alla vi på Tryckservice redo att hjälpa dig med rätt lösningar.

Tryckservice erbjudande inom grafisk produktion är brett och spänner över fyra områden:

Reklam/Kampanj/Information, Mässa/Event/Konferens, Butiksreklam/Utomhusexponering och Kontor.

Det ska vara lätt för dig att lätt ska hitta rätt typ av produkter. Därför är vårt utbud indelat efter nytta och användningsområde och inte teknik.

Vi erbjuder också ett system som gör att du i hög grad kan beställa och skapa ditt kommunikationsmaterial själv – Agiddo.